Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kéne egy gól

2010.04.14. 16:34

 

Meccsenként.

Az ikszhez.

Aztán majd onnan léphetünk tovább.

Monster United 1-2, Mocskos Csalók 2-3, Mellékhatás SC 1-2.

Mindhárom meccs olyan volt, hogy nem játszottunk szarul (persze azért jól sem), az ellenfél papíron jobb volt, előnybe egyszer sem kerültünk, ellenben lelkesen, szívünket a pályára kitéve küzdöttünk az egyenlítésért. A Mocskos Csalók ellen lőttünk gólt gyönyörű kényszerítőből, majd rafkós szabadrúgáskombinációból (a sok gyakorlás meghozta gyümölcsét), a Mellékhatás ellen meg bedobásból (az új fegyver!!). A védelem mindkét meccsen rendesen fel lett forgatva, mert Attila konstans sérült, egyik meccsen Pityi nem volt, a másikon Karesz, így hol Gyulavics lépett visszább egy sorral, hol Molnár vagy Sipos kettővel. Ehhez képest mondjuk nem kaptunk több gólt, mint szoktunk. Ellenben mindannyiszor eggyel kevesebbet rúgtunk.

A szezonkezdetünk ennek ellenére nem rossz, sőt. 1-5, 1-1, 1-4, 1-4. Ez a tavaly tavaszi első négy meccs, 4 rúgott és 14 kapott gól. Ha jövő héten az eddig veretlen Konkrét FC-től nem kapunk egy hetest (azt márpedig nem kapunk), akkor gólarány tekintetében jobban kezdtük a szezont, mint tavaly. Yeah. (Jó, persze, tavaly volt egy döntetlen is, de a Rió ellen, akiknek mi voltunk a mumusuk.)

Úgyhogy a csapatvezetés (a csapatorvossal, a szakosztályvezetővel, a klubelnökkel és a csapatpszichológussal egyetértésben) nem elégedetlen, sőt van annyira optimista is, hogy úgy véli, ilyen hozzáállással a jövőben sem lesz semmi probléma, a győzelmek idővel úgyis jönni fognak.

Addig persze a győzelmi prémiumot a vezetőség lesz kénytelen elinni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr561921068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Visontai II 2010.04.15. 10:18:12

Ki ez a srác? Hasonlít rám profilból... :P

FairyHarry 2010.04.15. 10:51:37

ja, ja, a kínai cipő nekem is gyanús.....
süti beállítások módosítása