Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idényeleji forma reloaded

2010.03.24. 16:12

Elkezdődött hát a tavaszi szezon, kibújt az oroszlán a Bikás sátrából (ahová bárcsak sosem mászott volna be), és áldozatra várva kezdte meg 2010-es bömbölését.

Az első utunkba akadó szerencsétlen a Monster United volt, ronda rózsaszín mezben. A téli formában maradási hadművelet megtette hatását - formában maradtunk! A baj csak az volt, hogy rossz formában....... A tavalyi szezont egy 2-1-es Bakter-elleni vereséggel zártuk, és a nagy eszünkkel sikerült ezt a formát konzerválnunk. Valószínűleg ezért szoptuk a Bikáson is annyit, plusz most a Monster is észrevette, hogy mi bizony szopóálarcot viselünk, így bátran lődöztek már félpályáról is, tudták hogy előbb-utóbb be fog akadni. Be is akadt, a jobb alsóba, repülő kapusunknak esélye nem volt, pláne hogy meg is csúszott a (z igencsak szar) labda. 0-1. Ezen már meg sem lepődtünk, leszegett fejjel bömböltünk tovább. Sok helyzetünk nem volt, Sipos egyszer arccal szöktette magát, de a rövid felsőbe szánt löketét kitornászta a kapus. Aztán Mezey viharzott végig a jobb szélen, de igazi beadásra már nem futotta erejéből, s a lecsorgó labdába Sipos is csak épphogy bele tudott kotorni, de a kapus jól zárta a szöget. Plusz még távoli kísérletek, veszélyes szabadrúgások, és bedobások - a félidőre azonban maradt a 0-1. 

A második játékrészre még nagyobb vehemenciával futottunk ki, ami igen hamar egy újabb kapott gólt eredményezett: egy saját térfélen eladott labda, amit aztán 2-az-1-ben simán megoldottak. 0-2. Ettől persze nagy lett az arcuk, és kihagytak egy csomó helyzetet, közte ziccert is. Mi pedig természetesen büntettünk. Sipos gyors egymásutánban kétszer is a kapusba rúgta a labdát, majd mivel triplázni nem akart, legurította Botinak, aki okosan a hálóba helyezett. 1-2! Ezután felpörögtek az események, oroszlánjaink még erőteljesebb rohamokba kezdtek, a Monster hátát már feltörte a kapufa, de állták a sarat, kibekkelték a meccs végéig. Így maradt az 1-2!

A zuhanyzóban aztán megállapítottuk, hogy bár a szopóálarc rajtunk maradt, azért mégiscsak meglátszott a Bikás hatása: egy 3-4 hónapnyi téli kihagyással simán kaptunk volna a Monstertől egy ötöst, így meg játszottunk velük egy teljesen vállalható meccset. Bátran kijelenthetjük, hogy van bennünk potenciál, ami ránk is fér, mert a jövő hétfői ellenfél a Mocskos Csalók, akik ellen van miért törleszteni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr11865439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása