Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Plánum, plánum

2010.06.25. 10:57

Nos, ha már végre bejutottam az admin felületre, hát essék szó kedvenceink utolsó, már-már a feledés homályába vesző kalandjáról.

Mint mindig. Mondhatnánk ezt is. Mert mint mindig, most is szenvedtünk a most már nyugodtan mumusnak nevezhető kékek ellen, pedig csupán négyen, vagy öten voltak. Ugyancsak, mint mindig, a szezon végéhez értünk és azért mégis csak beindult a gépezet. De mint NEM mindig, a csapat átlendült a nehézségeken és csak kicsikarta a győzelmet.

Igaza lett Kálmán barátunknak, mert tényleg elfelejtettem még a gólokat is, meg azokat is, akik ott voltak. Na de hát majd a kommentekben kiegészül, szépül-frissül, mondává nemesül, ércül a beszámoló. Megnéztem azért, 6-4-re nyertünk.

Na az biztos, erre viszont emlékszem, hogy komoly szenvedés közepette szeretük meg a 3 pontot, mellyel azért elléptünk a kiesés rémséges, tátongó szégyenétől. A meccs ettől függetlenül végig szoros volt és fej-fej mellett haladt a két csapat. Góljainkra gólokkal válaszoltak, így stabil két gólos előny talán csak a végén egy-két percre alakult ki. Azt hiszem mindenki nagyon megkönnyebbült a végső sípszó hallatán. ha ilyen feltételek mellett kikapunk, az olyan elképzelhetetlen égés lett volna, mintha mondjuk az olaszok kikapnának Szlovákiától, vagy ne'adj Isten ikszelnének Új-Zélanddal. Brrrr...

Befejeztük hát a tavaszi szezont, vár a megérdemelt pihenés, Balaton, eső, hideg, miegymás. 

10. helyen várjuk a folytatást, 12. helyet érdemlő rúgott (21), és 4-5. helyet érdemlő kapott (25) góllal. Emlékezzünk meg Berka I-ről is, aki 4 rúgott góllal vezeti házi góllövő listánkat.

Na most búcsúzom, mindenki szedje össze magát! 

Nem volt könnyű évadunk, sérülések, külföldre távozók, meg meccset elfelejtők, színházba járók, zöld porcelánok ritkították sorainkat, ehhez képest dicsőséges ellenállást tanúsítottunk. Nem utáltuk meg egymást (... mármint mindenki, ha tudott, jött meccsre), nem hagytuk abba, nem kaptunk nagy zakókat, nem anyáztuk egymást. Ez bizony a körülmények alapján komoly, felnőtt, férfias teljesítmény volt.

Szép volt fiúk, szép volt fiúk!

Pá!

 

 

 

Szerző: g g

3 komment

Címkék: győzelem plánum

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr562108696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairyHarry 2010.06.25. 11:12:26

na tessék, a meccsről alig van benne valami konkrétum, csak a pátosszal teli érzelmek viszik előre szerzőnket! :)))))
amúgy a 10. helyen zártunk, mindjárt be is szúrok egy tabellát. ja és három négygólosunk is van!
szép volt gg!

Visontai II 2010.06.25. 15:02:45

Csodálatos hallani ezt a 6 gólt... Volt már ilyen? :):)
süti beállítások módosítása