Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

A hétfői bajnokság legutolsó fordulója rendkívül viszontagságos körülmények között zajlott. Egyrészt a braunschweigi gladiátorok először léptek pályára Visi I. távozása óta, másrészt pedig rendkívül hideg idő és szakadó eső várta a melegíteni indult sárga-kékeket.
 
Az ellenfél, a Doopla Noola (?), korábban Unix Autó névre hallgató együttes a tavaszi idényben egy rendkívül feszült hangulatú mérkőzésen meglepetésre győzni tudott az oroszlánbarlangban. Nagy kérdés volt, hogy a bomba formában futballozó budapesti németek, vagy a gyengélkedő toalett nyeri-e a csatát.
 
A kezdéskor ugyan némi extra, nem várt remény csillant meg azoknak a szemében (én ezt nem figyeltem) akik ezt észrevették, hogy eggyel kevesebb wc futott ki a pályára. A Braunschweig talán ezért, talán Gyulavics korai bombáinak, talán a szép és fegyelmezett csapatjátéknak köszönhetően nagyon korán vezetéshez jutott, melyet legalább ilyen korán növelt is. A kezdeti taktika, mely szerint a nehéz vizes, mély talajon sokat kell lőni bejött, mire felocsúdtunk már három, majd négy góllal vezetett szeretett csapatunk.
 
Az első félidőben a vasléptű gladiátorok könnyed szamba táncosként szökelltek, perzselő brazil nyarat idézve szemünk elé. Nem is fázott senki, legfeljebb az ezúttal fegyelmezettebb és derekasan harcoló 00. Az egészen kitűnő játékot fűszerezte a két kapus rendkívül izgalmas -egyben döntetlenre végződő - "ki dob gólt a másik parasztnak" párharca.
 
A félidő lefújásakor már 7-0 volt az eredmény, a legnagyobb arányú vezetés, amit a csapat története során elért. Sajnálatos, ugyanakkor némiképp érthető, hogy a tempóból visszavett oroszlánok okosan eldugva a labdát ráültek az eredményre de végig totálisan uralva a mérkőzést. Itt azért már mondjuk minimum a kapus fázott, noha néha Kárcsi jóvoltából mozgásra, sőt kisebb vetődésre kényszerült.
 
Mi lett volna, ha a dupla nem szimpla(!)? A mutatott játék alapján véleményem szerint szorosabb, de brauni sikert könyvelhettünk volna el akkor is.
 
Mindenki jól teljesített és hozza a formáját, újabb értékes pontokat szerezve a végelszámoláshoz.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr641459138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairyHarry 2009.10.19. 10:01:20

Újabb gyilkos első félidő, egyszerű kis gálaelőadás, s zsinórban a harmadik győzelem!!

Azt az egyet tenném csak hozzá, hogy a második félidőben a wc-sek valamiért úgy gondolták, hogy ők 0-7-nél elkezdenek védekezni, így felálltunk szépen körben, mint a hokiban az emberelőnyben játszó csapat, és járattuk körbe a labdát, gólt lőni meg már senki nem akart annyira, hehe.

krump_lee 2009.10.19. 13:15:06

@FairyHarry:
én meg azt mondanám a második félidőre, hogy dupla nulla :D

FairyHarry 2009.10.19. 14:11:09

@kancselszkisz: há mer te egy kis negatív buzi vagy!!!!!!!
süti beállítások módosítása