Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ébredező oroszlán

2009.09.16. 17:34

Igazán nem sokon múlt, hogy ne csak megszorongassuk a listavezető Pengék tökeit, hanem ki is tépjük tőből. Érthetetlen, de ezekkel valahogy mindig kurvajó meccset játszunk, még akkor is, ha simán kiszopunk, mint pl. idén tavasszal. Valamiért nagyon fekszik nekünk a játékstílusuk, s pörgős, helyzetitt-helyzetott meccseket játszunk velük, a spori is megmondta a meccs végén, hogy jó kis meccs volt. Az elején meg azt, hogy iksz lesz, úgyhogy hihetünk neki.

Merthogy iksz lett, pedig kétszer is vezettünk, a szezonban először (meg másodszor). Karesz lőtt egy kurvanagy gólt, a gyilkos ballal a hosszúba, aztán a Hetes egy még kurvábbnagyobbat szabadrúgásból, bámmmm bebaszta. Közben egyszer fölöslegesen jött ki az amúgy végig parádésan védő kapusunk, meg egyszer beleért egy berúgásba, így 2-2 lett. Ezen kívül még jó pár helyzet mindkét oldalon, lövések, védések, hajtás 40 percig, gyilkos tempó, a spori csak kapkodta a fejét. Néha túl gyorsan, így jó pár faszságot befújt, főleg idősebb Berkánk némely szerelésére, amelyek egyértelműen vegytiszták voltak, nanáhogy. 

A két gólszerző régi szép szokás szerint kicsit anyázta egymást, de most már volt annyi eszük, hogy nem a pálya közepén megállva tették ezt (fejlődőképesek!!), hanem mellettem a cserepadon, így nem is szóltam rájuk, tolhatták nyugodtan.

Az utóbbi két meccsen határozott fejlődést figyelhettünk meg magunkon, aminek örülünk, pláne annak fényében, hogy hátravannak még a kötelező (aka "hatpontos") meccsek. A számok is mellettünk érvelnek, hiszen tavasszal az első négy fordulóban egy pontra futotta - ősszel pedig sikerült ezt megdupláznunk, 4 meccs, 2 pont!!....

Reszkess Mocskos Csalók!

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr591386686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása