Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mint a Barca a Realt.....

2009.09.01. 13:23

Az a baj, hogy a mérkőzés 40 percig tart. Mert 20 perc az első félidő, és 20 a második. Az összesen 40. 

Tegnap azonban nem voltunk képesek ezt az egyszerű matematikai műveletet végrehajtani, és valahogy mindannyian azt hittük, hogy csak 35 percig tart a meccs. Az erőnket is úgy osztottuk be, taktikánkat is ehhez időzítettük, a cserék ritmusa is ezt tükrözte. 35 percig faszán álltuk a sarat. Nem mondom, hogy jobbak voltunk, de majdnem. Lövéseink, helyzeteink, góljaink voltak. Persze ehhez kellett az is, hogy az ellenfélnél legyen két ember, aki a saját térfelére igen ritkán tette be a lábát, így többször is létszámfölénybe tudtunk kerülni, három a kettő-, négy a három ellen. Ami pozitív, hogy ezen létszámfölények többségét lövéssel - mi több,  kétszer góllal!! - fejeztük be, és eladott labda egy sem volt olyan, amiből kontrázni tudtak volna.

Szóval 35 percig teljesen pariban voltunk, még akár nyerhettünk is volna.

Aztán az utolsó 5 percre egyszerre köptük ki a tüdőnket, begörcsölt az összes lábunk, elszállt az a kevés agyunk - s kaptunk öt perc alatt négyet (asszem történetünk egyik legintenzívebb öt perce volt ez). A vége így 2-6, ami leírva kurva szar, mert a pályán tényleg nem volt négy gól a két csapat között. A pozitív gólarányunkat mindenesetre baszhatjuk (most -15...), így maradt elvárásnak a 30 pont, és a felsőház..... 

Jövő héten a listavezető Pengék az örök mumus Plánum ellen kéne megkezdeni 9meccses győzelmi szériánkat........

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr161352817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása