Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A bal futó margójára

2009.04.08. 14:28

31éves lett a csapat jelenkori történetére legnagyobb hatással lévő elmélet (a továbbiakban CSJTLHLE) megalkotója, a gyilkos bal láb feltalálója, a zöldszívű szörnyeteg, Káresz.
Mit is mondhatnánk? Ott volt a Csapat születésekor, nemző atya így ő is, végigküzdötte velünk a Beac poklát, nyelte velünk a Zászlónk Kupa porát, s szántja velünk ma is az Újpalotai út gumigranulátumokkal feldúsított műfüvét. Bal lábától nemzedékek rettegnek, s Kismarostól Braunschweigig zengik dícséretét. A csak-a-bal tökéletes prototípusa, a felszabadítórúgások brazilja. Szenzációs újítása (a CSJTLHLE) gyökereiben változtatta meg mindannyiunk labdarúgásról alkotott képét.
Na de mi ez a CSJTLHLE?
Képzeljük el, hogy szabadrúgást kap csapatunk a kaputól 8-10 méterre. Kispályán elég nehéz gólt lőni egy ilyen helyzetből, hiszen két ember a sorfalban + a kapus – s már szinte lehetetlen is betalálni. Ezért is van, hogy egy fifikásabb csapat (mint mi) kispályán nem lövi rögtön kapura az ilyen helyzeteket, hanem megpróbál valami előre begyakorolt figurával operálni. Nade. Kárcsi ezt az egész helyzetet egy teljesen más dimenzióba helyezte. Sőt, egy másik univerzumba. Mert ugye mit lát a kapus? Azt látja, hogy a labdát leteszi a játékos, s lövéshez készülődik, s attól függően hátrál el a labdától, hogy bal- vagy jobblábas, és ennek fényében állítja fel sorfalát. Na és itt jön a rafkó, balfutónk esze: úgy áll a labda mögé, mintha jobblábas lenne, úgy is hátrál, a kapus úgy állítja be a sorfalat, ő úgy fut neki, majd……..majd……..ellövi BALLAL!! Értjük? Nekifut jobbal, és ellövi BALLAL!! Nincs a világon akkora Buffon, hogy az ilyet kivédje baszki!! Totális zavarodottság lesz úrrá a kapuson, félelem és rettegés a gólvonalon!!* Ez ellen a taktika ellen egyszerűen nincs ellenszer, és erre Kárcsi tökéletesen ráérzett elméletének megalkotásakor. Ráérzett a kapusok gyenge pontjára, és könyörtelenül kihasználta azt.
Pont úgy, ahogy a pályán szokta……
És a Beacon egyszer rúgott egy kurva nagy gólt vagy 12-ről, pattanás nélkül kapásból a jobb felsőbe, hejj!!

*az már más kérdés, hogy Kárcsi még az életben nem lőtt ebből gólt, vagyis kicsit még csiszolni kell az amúgy minden kétséget kizáróan briliáns elméleten

Szerző: FairyHarry

6 komment

Címkék: ünnep slutty

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr11053891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deszatnik 2009.04.08. 14:42:01

Régen mindenki csak Roberto Karcsinak hívta, a ballába zseni. Hú de régen volt! :-))

FairyHarry 2009.04.08. 15:00:45

És fú baszki az meg kimaradt, amikor Istuval perceken át ordítoztak egymással a pályán, az is de szép volt! Van benne temperamentum, na! :)))))

KisKarcsi 2009.04.08. 15:52:24

Az milyen régen volt ,amikor a kismarosi üdülő táborba mehettem (igen engedély kellett eleinte hozzá,mert a kispöcsöst volt hogy féluton haza zavarták) be hősünkkel betonra játszani...mit játszani focizni, hisz vérre ment! Legalábbis valamelyikünk picsogva és szitkozódva indult a végén haza....kemény idők voltak,még mikor a Fírfiak sírtak!

maldini 2009.04.08. 16:05:00


nem igaz. egyszer rúgtam belőle gólt.
bár a sorfal másik oldalán ment el a labda, mint ahol akartam...

maldini 2009.04.08. 16:08:40

@KisKarcsi: kisgyerek csak te sírtál. én vagy röhögtem rajtad vagy dühöngtem.
na ez tényleg marha régen volt...
azon a pályán más nem focizott annyit, mint mi ketten. és már nem is fog.

FairyHarry 2009.04.08. 16:11:57

húúú, a kismarosi üdülő betonja, ez is de szépen hangzik!
süti beállítások módosítása