Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2009. IV. 6. Braunschweig FC - Plánum 97 FC 1-4

Kegyetlen szarok voltunk a legjobbját nélkülözö kegyetlen szar ellenféllel szemben, ötlettelenül, bután, ész nélkül játszottunk, mint 5+1 menstruáló nő, fúú én akkor totál depressziós voltam a meccs után, pont mint egy klimaxos nő. 

A Plánum az egyetlen a mögöttünk végzett csapatok közül, akiket nem sikerült megverni....... (velük amúgyis mindig problémáink vannak, 5 találkozásunkból 4 vereség, az egy győzelmünk ugye meg az volt, amikor 3+1-ben álltak ki........)

 

 

2009 VI. 8. Braunschweig FC - Vivamax United 3-1

Sipos gálameccse, parádéja, önfeledt lubickolása a labdakezelések, a cselek, a passzok, a gólok tengerében. Szerencsére videófelvétel is készült minderről, így mindannyian újra  gyönyörködhetünk majd benne, feltéve ha a Gellért elkészül vele a szezonnyitó augusztusi bankettre.

 

(jé, csak két ilyen meccs volt, állat, azt hittem sokkal több, hát fasza gyerekek vagyunk, na)

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr851203082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása