Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

     Nemzeti Sport, 2009-06-16

  Slutty Slutty segéd-másodedző rövid nyilatkozata a csapat tavaszi idényről:

 

 "Pocsék idénykezdés után a formába lendülő csapat számára - ha lehet ilyet mondani - a lehető legrosszabbkor jött az őszi szünet. Az utolsó három mérkőzésen 7 pontot gyűjtöttünk 9-ből, két előttünk álló csapatot is sikerült megfognunk és hoztunk egy "kötelezőt" (mint tudjuk, ez az egyik legnehezebb feladat). Sikerült megtalálni a különböző posztokra megfelelő játékosokat, tudtuk előre azonban, hogy idő kell ahhoz, megfelelően összecsiszolódjon az új játékrendszerünk (piramis vagy gyémánt alakzat). Nem szeretnék magyarázkodni, két fontos tényező is befolyásolta az idénybeli jó szereplésünket, egyrészt - bár én nem szoktam foglalkozni a játékvezetéssel  - egy büntetőt sem (!) kaptunk (szerintem ez világviszonylatban is elképesztő és felháborító), másrészt a nem megfelelő időjárás, a nagy meleg többször is "rányomta a bélyegét" a csapat teljesítményére. Tudtuk a szakmai vezetéssel, hogy a társaságban bőven több van, és ez ki is jött a idény második felére! A csapat egy új játékszerkezetet tanult meg, ehhez idő kellett, de megérte kivárni! A vezetőség biztosított bizalmáról, és hát "kemény munka meghozza idővel a gyümölcsét"!

Reméljük sikerül átmenteni ezt remek a formát őszre is, de természetesen sok függ a nyári felkészüléstől, az elvégzett munka mennyiségétől és minőségétől. Az idei esztendőben bár mehetnénk külföldre, de itthon készül a csapat őszi mérkőzésekre, szeretnénk 3-4 erős nemzetközi csapattal is játszani. Komoly sérülések szerencsére a tavalyi esztendőhöz képest elkerülték a csapatot, így azt gondoljuk, sőt biztosítva látjuk azt, hogy a csapat folytathatja a kiváló "tavaszi menetelést". A közönség, a szurkolók és a csapat újra egymásra találtak, ők a csapat 12 játékosai ! Mivel a csapat anyagi háttere rendben van - nem késnek a fizetések, a játékosok időben járulhatnak a pénztárakhoz - így várhatóan nincs szükség arra, hogy az értékesebb játékosok eladásra kerüljenek, sőt talán még igazolni is tudunk, - persze nem szerb, horvát, román, albán hatodosztályú csapatból, vagy onnan ahol még "most másztak le a fáról", hanem fiatal, hazai, ténylegesen erősítést jelentő játékosokat; neveket még nem szeretnék mondani, a tárgyalások folyamatban vannak - illetve bízunk benne, hogy a mezeladások is még jobban felfutnak.                                                                                                                                            A vezetőség bízik abban, hogy a jó eredmények ellenére a fejekben rend marad, és ősszel kizárólag a focira tud koncentrálni minden egyes játékos!" 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr591188553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deszatnik 2009.06.16. 12:27:08

"Le lehetette fújni, de volt jogos! "

FairyHarry 2009.06.16. 12:32:58

le lehetette, de volt??? máháhá, ezt elizgultad, deszat!
Slutty Slutty segédmásod pedig úgy érzem hitelesen fogalmazta meg a vezetőség gondolatait!

KisKarcsi 2009.06.17. 22:45:04

A segédmásod edző bá ugy érzem nem először nyilatkozoott. Mondataiból határozottan kitűnik a gyötrelmes évek súlyos tapasztalata, amelyek generációk óta nyomja Berkáék vállát.

MÉG TÖBB ILYET!
süti beállítások módosítása