Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csere nélkül, vészkapussal, sérülés miatt helyenként 4+1-ben játszva, a második percben hátrányba kerülve - asszem nem is kérdéses ezek után az eredmény. Istu előbb rúgott két nagyot a labdába, az első visszapattant a kapu előtti tömörülésből, így másodjára ez neki már ziccer volt. A gyors egyenlítés után okosan lassítottuk a játékot, passzolgatás hátul, távoli bombák, Gudlin közben megteremti a kézzel labdába nem érő kapus típusát, Pityi kiabálja is neki, hogy fogd máá meg Gudlin bazdmeeeeeeeg, le is fújják a félidőt.

Az okos játéklassító labdajáratásainkba a Mészárosok teljesen beleőrültek, pláne amikor Boti is kúrt nekik egyet gyönyörű egyéni akció végén. Közben Istu is beállt kicsit a kapuba, de még labdába sem ért, mire kijött. Aztán Misi bordával akarta gáncsolni a csávót, úgyhogy némi hiszti formájában levonult a pályáról. A hátralévő 10 percben hol visszajött, hol lement megint, teljesen összezavarva az ellenfelet, hogy most akkor éljenek emberelőnyös helyzetükkel, vagy nincsenek is emberelőnyben. Gudlin néha kijött a hatoson kívülre, rávetődött a kaput méterekre sem megközelítő lövésre, üldözte a csatárokat, vagány volt na. Nem is meglepő, hogy gyönyörű támadás végén Gyulavics lőtt állat gólt, 3-1. Innentől gálameccs.

Ja és Siposnak volt három távoli bombája, amiből kettő is kaput talált! Mezey meg végigcselezte magát a pályán. Gudlin meg ugye a kapuban. Szóval olyanokat is csinált mindenki, amit amúgy nem szokott. És persze ezeket is durván jól. A Csapat Diadala!!!

(mondjuk jó szar volt az ellenfél)

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr51869864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cstm 2010.03.26. 10:41:00

azért a gyönyörű egyéni akció közben én zavartam bent középen a kapust meg a belső védőt. csak hát a Boti önzőzött.

FairyHarry 2010.03.26. 10:45:56

mindig ezt csinálja, egy igazi buzi.
süti beállítások módosítása