Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nagy szériában csapatunk (zsinórban három győzelem, 14-4-es gólarány), így erőtől és önbizalomtól duzzadóan érkeztünk a mérkőzésre, ahol is a tabella harmadik helyezettje, a Coronitas volt az ellenfél. Tavasszal egy nagyon magas színvonalú és rendkívül sportszerű mérkőzésen kétszer is megszerezve a vezetést végülis 2-2-t játszottunk velük.

Védelmünkből több oszlop is hiányzott, de ez sem zavarta meg a Coronitas vérére szomjazó oroszlánokat. Laci is, Bálint is, Istu is okosan és nagy küzdőszellemről tanúságot téve állt be oszlopnak Karcsi mellé. Fegyelmezetten játszottunk az első pillanattól kezdve, amire nagy szükség volt, mert az ellenfél támadó szekciója technikás, gyors játékosokból állt. Okos védőmunkánknak és kitűnő helyezkedéseinknek köszönhetően azonban egyáltalán nem tudták érvényesíteni egyéni képességeiket. Ugyanakkor elöl Sipos rendre megjátszható volt (és baszki megjátszható labdákat kapott!!! az első félidőben talán csak kétszer dobta túl rajta kapusunk a labdát), jöttek is az okos felpasszok, amiket ő nagy játékintelligenciájáról (érettségi!!) tanuságot téve tálalt érkező társai lábára - igaz ekkor még kézzelfogható eredmény nélkül, mert Boti, Laci, és Istu lövései is elkerülték a kaput. Aztán a 2D-s tizesünk 8 méterről kinézte magának a kapu bal felső sarkában hullani készülő esőcseppet, és bámmmmm - zenghetett a szeddki!! (1-0) A Coronitas azonban nem ijedt meg a bombától, s egy lecsorgó labdára lecsapva (kinek az embere is volt?......) védhetetlen gólt lőtt. (1-1) Ettől persze meg mi nem ijedtünk meg, és egy újabb remek felpassz után (asszem Laci volt oldalról) Sipos egy újabb remek labdát készített le Botinak, aki ezúttal nem hibázott, és hétről ballal kilőtte a rövid alsót. (Itt jegyezzük fel, hogy ezzel kb. egy 20meccses széria szakadt meg, nevezetesen hogy Boti legalább ennyi ideje képtelen volt Sipos passzából gólt lőni, állhatott akár csak a kapussal szemben (ld. tévés meccsünk), vagy akár az üres kapu torkában..... (ld. múlt héten).)

Az első félidőt így újfent előnnyel zártuk - ezügyben az elmúlt négy meccsen roppant imponáló a teljesítményünk, 15-1-es gólarány......... Jól látható tehát, hogy mostanában nagyon durván megnyomjuk az első félidőt. Ennek okai egyelőre tisztázatlanok.

A második félidőben annyiban változott a játék képe, hogy az ellenfél tulajdonképpen egyáltalán nem tudott helyzetbe kerülni. Próbálkoztak, lövöldöztek messziről, de kapusunk lassan már fázni kezdett. Ezt vette észre Istu is, aki megijedt, hogy egy esetleges influenza hosszú időre ledöntheti lábáról a jó Ghyczyt, ezért egy gyönyörű passzal hozta gólhelyzetbe a Coronitas csatárát, aki aztán természetesen 5 méteről is képtelen volt kapusunk eszén túljárni. Boti azonban a félpályáról kiszúrta, hogy a Ghyczy még mindig libabőrös kicsit, így rászúrta, nem erősen, de pattogósan, ami igencsak megzavarta a cicanacis hálóőrt, dőlt ő balra, dőlt, de abba a sarokba Boti másodszor is betalált..... (2-2) Ekkor többekben talán felvetődhetett volna a tavaszi 2-2 képe, a kétszeri vezetés, a kétszeri egyenlítés.......de nem a sárga-kékekben!! Pár perccel az egyenlítő gól után egy gyönyörű szabadrúgáskombináció (Bálint letesz, ketten tömörülnek, Istu & Kárcsi lövésre kész, Istu embert elvisz, Bálint legurít) után Kárcsi lőtt tízről egy gigantikus szeddkit a jobb felső sarokba! (3-2) A Coronitas ezen aztán már nagyon felhúzta magát, mentek előre teljes gőzzel, de mindannyiszor egy élő falba ütköztek, ahol labdával áttörni fikarcnyi esélyük sem volt! Mi persze megpróbáltuk feltenni a pontot az i-re, de egy 3-a-2 kontra végén Sipos nem tudta eldönteni, hogy melyik remekül érkező társát játsza meg, s ez a pillanatnyi tanácstalanság ezen a szinten bizony rossz passzhoz vezet. Maradt így a 3-2, győzött a jobbik csapat!

 

 

 

 

A meccs krónikájához tartozik még, hogy a spori szerint kurvajó meccset nyomtunk, és ilyeneket szeretne vezetni mindig..... Zsinórban ez volt a negyedik győzelmünk, ami történelmi, mert négyet egyhuzamban ebben a bajnokságban még sosem nyertünk! Csapatunk azonban nem lakott jól, mert a hátralévő két meccset is szeretnénk megnyerni, cél a a hatmeccses győzelmi széria, és a pozitív gólarány!! (nameg a 30 pont és a hatodik hely......)

CSAK MI!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr231462792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FairyHarry 2009.10.20. 13:27:31

@molnarbotond: minek örülsz hülyegyerek?

krump_lee 2009.10.20. 14:35:40

minek, minek ?
megtalálta a blogot
a blogunkat :DDDD

g g 2009.10.21. 00:42:03

"az első félidőben talán csak kétszer dobta túl rajta kapusunk a labdát"... Fej bele basszus, csusza. Hányszor mondjam.
Egyszer beletetted gól is lett.

g g 2009.10.21. 00:42:52

Ja persze meg profi írás, komoly memória.
Hiába menezser is menezser...

FairyHarry 2009.10.21. 09:09:16

csúsztatni vazze?? az olyan esetleges, véletlenszerű, nem ránk jellemző, na!

cstm 2009.10.23. 16:16:30

ojjé. nem arról volt szó, hogy mínusz 1-re feljavult a gólkülönbségünk? legalább 15-öt kell rúgni a vivamaxnak?

A spori azt is mondta, hogy jó meccsen győzött a jobb!!!

FairyHarry 2009.10.23. 17:33:23

dehogy mínusz egyre, mínusz hétre.....
de a Vivamaxnak azért csak rúgjunk 15-t, hehe.
süti beállítások módosítása