Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lendületben

2009.10.12. 16:24

A Hóbort Sport múltheti legyőzése után a szakvezetés (a manager és a csapatpszichológus segítségével) leszűrte a szükséges konzekvenciát, nevezetesen hogy nem olyan szar az, ha félidőben mondjuk megyünk hárommal. Így a Zsámfy ellen is ezzel a taktikával futottunk ki. 

Ők persze erről mit sem sejtettek, csak kocogtak ki lazán a pályára, talán kicsit még abban is bízva, hogy visszavágnak a tavaszi vereségükért. Hát nem így lett. Az első félidőben ugyanis csak egy csapat volt a pályán, egy csapat diktálta a ritmust, egy csapat játszotta a focit - s mindez a BFC volt! Ladányi - Sipos - góóól! Sipos - Berka - góóól!! Molnár (megkerülős csel!!) - Sipos - góóól!!! (Igen, jól látható, hogy Sipos minden gólban benne volt, hihetetlen ez a faszi!) Vagyis sima 3-0-lal fordultunk (csakúgy mint egy hete), és előnyünket meg is őriztük a meccs végéig (csakúgy mint egy hete). A második félidőben tulajdonképpen már csak arra figyeltünk, hogy ne fárasszuk magunkat pontos passzokkal, jó helyezkedésekkel, okos mozgásokkal - igen, fejben már a következő heti Paraszt FC (aka Doopla Noola SK) (milyen név má ez?) elleni összecsapáson voltunk. Így megadtuk a lehetőséget Zsámfynak a szépítésre, amit ők ki is használtak. Mondjuk ez csak arra volt jó, hogy szükség legyen még egy Hetes - Balfutó - góóól kombóra. Ezek után még az is belefért, hogy az ellenfél összeszerencsétlenkedje a második gólját is nem sokkal a lefújás előtt. Így 4-2 a vége, magabiztos hazai siker. Ezzel a tabella kilencedik helyére léptünk előre, yeah.

Hozzátartozik még a meccs krónikájához, hogy ez volt Visontaink búcsúmeccse (sallangmentesen és határozottan végezte dolgát, s erejéből még egy kapufára is futotta) , mivel meghatározatlan idejű braunschweigi útra küldtük apacsapatunkhoz, a méltán híres Eintrachthoz. Róla talán egy külön posztban is megemlékezik majd gg, elvégre leginkább az ő tollára való. Mindenesetre itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük sokéves alázattal teli szolgálatát a sárga-kék mezért, s a mellékelt fotót példaképpen állítanám a csapat minden tagja elé, mert a képen egy olyan ember van, aki világéletében utált kapus lenni!

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr741445355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krump_lee 2009.10.13. 08:50:32

megint kimaradt egy nagyon fontos momentum (majd biztos jól megkapom, hogy akkor miért nem irtam meg én)

eszméletlenezafaszi a végén még egy Poborszkit szégyenítő mozdulattal irta volna magát be a történelembe

kár hogy fölő-mellé szállt

FairyHarry 2009.10.13. 09:23:09

milyen fölé-mellé?? majdnem Újpest-Városközpontig szállt, hehhejj!
süti beállítások módosítása