Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

06.10 - Ghrarghrughraaaaa - mi az anyámért  szól az ébresztő szombat reggel ilyen korán? Ó bassza meg, Zászlónk kupa, megint meg kell nyerni.

07.08 - találkozás Guguval a McDonalds-nál a Blahán, tekerés ki Rákosdurvára.

07.37 - megérkezés, becsekkolás, ronda karszalag, szép lassan befut mindenki, bemelegítés, na arra nincs idő

08.06 - elkezdődik a kupa, első ellenfelünk valami CSO vagy OSC vagy SCO vagy ennek a három betűnek valamelyik kombinációja, mindenesetre náluk játszik Claudio, ez minket totál összezavar, ráadásul a pálya borítása sem nekünk kedvez, plusz látszik, hogy ezek a hárombetűsök nagyon katolikusok, minden hajnalban a nappal kelnek, nálunk meg a Boti például le se feküdt, na ez kicsit meglátszik, így 0-3 a vége. De a második félidőt ikszre hoztuk!!

08.40 - sportos mozgású és jól szituált menedzserünk kideríti, hogy a szervezők irántunk érzett empátiájának köszönhetően csoportunkban négy csapat van, ahonnan csak az utolsó esik ki....... Felszabaduló sóhajok közepette nagyon megnyugszunk, hogy akkor minden fasza.

09.00 - jön a második meccs, valami vizi banda, kardhalak vagy polipok, ja nem delfinek, mehehe (ez de szar.....). Mindenesetre kölyök delfinek, mert vagy 20 kilóval könnyebbek átlagban, meg 10 évvel.

09.30 - annyira megnyugodtunk, hogy ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre, és kikaptunk 1-0-ra. Kapuralövésünk asszem nem volt.

09.32-10.08 - azon morfondírozunk, hogy mér nem megy a góllövés. Megoldást nem találunk, de abban egyetértünk, hogy ha egy gólt sikerülne begyötörni, akkor átszakadna a gát, és jönne a gólözön.

10.10 - megérkeznek Szent Ferenc Varjai, egyenesen a másik pályáról, ahol már szoptak egyet közvetlenül előttünk. Nem túl sportos mozgásúak.

10.11 - ennek ellenére ők szerzik meg a vezetést, ami elég gáz. Aztán pár perccel később egy gyönyörű Molnár-Sipos-Gudlin kontra végén utóbbi roppant okosan helyez a kilépő kapus mellett a kapu bal oldalába. Ezzel annyira átszakad a gát, hogy még minket is meglep, Sipos labdát szerez a gól utáni középkezdésnél, kapura tör, Gyulavics elviszi az embert, Sipos lő, bámmm a hosszúban a labda, szedd kiiiiii!! Kb. 18 másodperc alatt fordítottuk meg a meccset. Parádé. Pláne a második félidő, Gyulavics menetrendszerinti bombája, Visontai dérült-égből-villámcsapás fejese. Esélyük sem volt szegény varjaknak, K.O.!

10.40 - kiderül, hogy egykor lesz a következő meccs, a nyolcaddöntő, ami szinte már csak jutalomjáték. Irány a büfé!

10.42 - 12.40 - regenerálódás, feltöltődés és a csapategység növelése a büfében s környékén. Kávé, szendvics, üdítő fogyasztása, illetve néhány sör mutatóban.

12.42 - elkezdünk melegíteni. Egyszercsak vérszemet kapunk, mert észrevesszük, hogy az ellenfél Bayern-mezben. (amúgy valami Tápió FC a nevük asszem)

 

13.00 - a vérszemmel nem megyünk sokra, mert szarok vagyunk. Mondjuk nem annyira, mint a reggeli két meccsen, akadnak azért helyzetecskéink, lövésecskék, luftocskák a kapu közelében, ilyenek. De ők meg rúgnak két gólt, a focit pedig még mindig gólra játszák. Így tulajdonképpen simán kiesünk.

13.25-16.00 - egy gyors (és forró) zuhany után irány a büfé. Ivás. Gudlinnak születésnapja is van, úgyhogy ő fizet, több kört is. Jól érezzük magunkat, szidjuk azoknak az anyját, akik nem jöttek el, vagy korán leléptek. Közben lánycsapatok masíroznak el mellettünk, éremmel a nyakukban. Felmerül, hogy esetleg vegyük el tőlük. De aztán nem tesszük, ahhoz fel kéne állni, így inkább fizet a Gudlin még egy kört. Közben észrevesszük a távolban, hogy két volt ellenfelünk, a Hárombetűs meg a Tápió elődöntőt játszanak egymás ellen. Tehát valamelyikük később a döntőt játszhatott. Meg is állapítottuk ezután, hogy a sorsolásnál Fortuna bizony megint nem a mi kezünket fogta, így nehéz ágra kerültünk, s tulajdonképpen egy biztos ezüstéremtől fosztott meg bennünket az a ribanc.

 

Na de nem baj, majd jövőre, 2010 a győztesek évek lesz!

 

(ja és Ghyczy, Pityi, Visontai, Gyulavics, Gudlin, Boti, Misi, vendégjátékosMazgon, Sipos, ez volt a wannabe-verhetetlen csapat)

A bejegyzés trackback címe:

https://braunschweigfc.blog.hu/api/trackback/id/tr861415409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krump_lee 2009.09.29. 13:44:32

statisztikákat gyorsan átfutva, egy meccsen lőttünk gólt, ám azon is kaptunk
viszont jól felkészitett a hétfői meccsre melynek beszámolóját nagyon várom

FairyHarry 2009.09.29. 15:04:38

@kancselszkisz: de a nap négy legszebb gólját mi lőttük! vehehe

@cstm: igazán kösz

krump_lee 2009.09.30. 09:49:14

hiányolom, nincs említve egyik játékosunk bűze
csak, hogy évek múlva is emlékezzünk :D

FairyHarry 2009.09.30. 10:39:12

jogos, szégyellem is, hogy a nap eme meghatározó momentumát kihagytam, a pornótáskáról már nem is beszélve.....
süti beállítások módosítása